Περιοχή με υποδομή και εύκολη πρόσβαση

Εναλλαγή φυσικού και κοσμοπολίτικου περιβάλλοντος

Συνδυασμός μόνιμης και εξοχικής διαμονής

-

-

-

-

-

-

-

-

-

-

-

-

-

-

-

-

-

-

-

-

-

-

-

-


Προβολή Περιοχής σε χάρτη μεγαλύτερου μεγέθους

Επιλέξαµε την παραλία Άκολης για την δηµιουργία ενός συγκροτήµατος εξοχικών κατοικιών και διαµερισµάτων µε ενδιαφέρουσα αρχιτεκτονική αντίληψη προσαρµοσµένη στο φυσικό περιβάλλον και υψηλών προδιαγραφών ποιότητα κατασκευής.

Σε απόσταση αναπνοής από το Αίγιο, 180 km απο Αθήνα και 40 km πριν από την Πάτρα, µε άµεση έξοδο από την Ν.Ε.ο. Αθήνας- Πάτρας αλλά και στο προσεχές τέρµα του προαστιακού σιδηροδρόµου, η περιοχή παρουσιάζεται ως ένας δελεαστικός προορισµός είτε εξοχικής είτε µόνιµης διαµονής.

Η Άκολη που είναι το παραθαλάσσιο τµήµα της Ροδοδάφνης  παρουσιάζει µια υψηλών προδιαγραφών πολεοδοµική υποδοµή µε φαρδείς δρόµους,πράσινο, χώρους άθλησης, παιδικές χαρές, απεριόριστες δυνατότητες στάθµευσης σε δηµοτικά πάρκινγκ, και µεγάλη σε έκταση οργανωµένη παραλία, αλλά και δυνατότητα επιλογής πιο ήσυχων και µοναχικών ακτών όπως αυτή που βρίσκεται 150 µ από το συγκρότηµά µας

Η ευρύτερη περιοχή της Αιγιάλειας εκτός απο τις πολλές και ενδιαφέρουσες παραλίες που διαθέτει, προσφέρει και πολλές δυνατότητες κοντινών αποδράσεων είτε προς την ορεινή ενδοχώρα (Φτέρη - Καλάβρυτα - Χελµός). είτε προς την Στερεά Ελλάδα µέσω της Γέφυρας Ρίου Αντιρίου ή της πορθµιακής γραµµής Αιγίου - Αγ. Νικολάου (Ναύπακτος - Γαλαξίδι - Δελφοί - Άραχωβα).

Έτσι, και σε συνδυασµό µε την εύκολη, ασφαλή και οικονοµική δυνατότητα πρόσβασης που παρουσιάζει, δεν είναι τυχαίο ότι η περιοχή αυτή προσελκύει σταθερά αυξανόµενο αριθµό νέων κατοίκων από την Αθήνα αλλά και από πολλές ευρωπαικές χώρες που επιθυµούν πιο ήρεµες και ανθρώπινες συνθήκες διαβίωσης είτε για την µόνιµη, είτε για την εξοχική κατοικία τους.